DSM steunt golftalenten

Inleiding

Een opleiding van talent tot topspeler is naast inzet en training vrij kostbaar. De kosten kan voor gezinnen zo belastend zijn dat er andere keuzes worden gemaakt, waardoor de doorontwikkeling van een talent verloren gaat. Om deze talenten toch de mogelijkheid te geven, heeft GolfTON met hulp van sponsor DSM een budget vastgesteld om deze gezinnen financieel te ondersteunen.

Om het budget te verdelen aan die gezinnen die het nodig hebben zal er (financiële) informatie opgevraagd worden. Deze informatie zal vertrouwelijk en volgens de privacy regels worden behandeld. Na toetsing zal u een persoonlijk bericht ontvangen over de toekenning.

Werkwijze

Om een goede toetsing te doen, is er een formulier (Excel) ontwikkeld. Hierin vult u de juiste bedragen in. Nadat u alles hebt ingevuld en de bewijstukken hebt verzameld kunt u deze aanbieden via het formulier op deze site. Na inzending ontvangt u binnen 4 weken een reactie van GolfTON. 

Inleveren formulier en bewijsstukken

Met dit formulier kunt u de aanvraag en bewijsstukken insturen. U ontvangt binnen 4 weken een reactie van GolfTON.
 
Tips vooraf
 • Digitale bestanden bijvoorkeur in pdf een foto (jpg) mag indien voldoende duidelijk ook. Het formulier mag in Excel.
 • Plaats de achternaam van de contactpersoon in elke bestandsnaam van documenten die u aanlevert. (jansen_aanvraag.xlsx)

  Contactpersoon


  Speler
  Professional  Documenten

  Upload hieronder het ingevulde aanvraagformulier en de bijbehorende bewijsstukken.