Ambassadeurs

Om onze droom waar te kunnen maken hebben wij in samenwerking met Bernardus een ambassadeursnetwerk opgezet. Ook u kunt hier onderdeel van uitmaken. Onze ambassadeurs dragen bij aan een stuk extra budget dat nodig is voor toernooibegeleiding in binnen- en buitenland, trainingsfaciliteiten in het buitenland tijdens de winter, innovatie, opleiden van coaches en acquisitie en ondersteuning van nieuwe GolfTON-locaties. Ook een fonds voor talenten die door omstandigheden de opleiding niet kunnen betalen is hieruit ontstaan.   

Samen met onze ambassadeurs – met liefde en passie voor talent en golf – bouwen we aan de nieuwe toekomst van de golfsport in Nederland.  In samenwerking met onze Businesspartner Bernardus hebben we een uniek ambassadeurspakket samengesteld. Een pakket waarmee u kunt gaan genieten van heel veel mooie golfmomenten in binnen- en buitenland en waardoor u onderdeel gaat uitmaken van een landelijk ambassadeursnetwerk: een team van 100 ondernemers, directeuren en CEO’s van mooie Nederlandse bedrijven.


Wat w­ij u bieden

Keuze uit 4 keer 2 greenfee’s op GolfTON locaties door heel Nederland

Inclusief 2 keer per jaar een Daymembership op Bernardus. Speel op een keuze van de mooiste banen van Nederland. Neem gezellig iemand mee en geniet van de gastvrijheid en ontmoet de talenten die op die clubs trainen. Op Bernardus speelt u de hele dag een ongelimiteerd aantal holes en kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. 
Geniet van de uitdagende golfbaan, driving range, shortgame area, fitness, tennisbaan en ontspan in de kleedkamers met Finse sauna en stoombad. 

Unieke golfdag met alle ambassadeurs op Bernardus
Ontmoet alle andere ambassadeurs. U speelt golf met elkaar en wordt begeleid door het GolfTON-coachteam, veelal oud-tourspelers, zoals Inder van Weerelt, Ralph Miller en Richard Kind. Op de driving range geven zij u tips & tricks en in elke flight speelt een toptalent van GolfTON mee. Zo hoort u ook van de spelers zelf hoe hard ze trainen en waar ze van dromen. Misschien speelt u wel met een toekomstig Ryder Cup speler! In de baan geniet u van een heerlijke lunch en tij dens het diner in Noble Kitchen praat en geniet u na.

Ambassadeursdiner bij Noble Kitchen op Bernardus
Dé netwerkavond voor de ambassadeurs. Tijdens een heerlijk diner maakt u verder kennis met de andere ambassadeurs. We brengen u op de hoogte van de voortgang van GolfTON,
de begroting, de resultaten van de spelers en de plannen en doelstellingen van het volgende jaar.

Naast een fantastisch diner zorgen we tijdens deze avond ook voor een inspirerende Keynote speaker. Een avond waar u bij móét zijn.

2 VIP-tickets voor het Dutch Open
In 2024 vindt het Dutch Open plaats en u bent er samen met een van uw relaties als VIP gast bij! U parkeert dichtbij de baan, wordt ontvangen in een speciale lounge en het GolfTON-coachteam staat weer voor u klaar om u te begeleiden in de baan en te voorzien van de laatste insights.