Ambassadeurs

Om onze droom waar te kunnen maken hebben wij in samenwerking met Bernardus een ambassadeursnetwerk opgezet. Ook u kunt hier onderdeel van uitmaken. Onze ambassadeurs dragen bij aan een stuk extra budget dat nodig is voor toernooibegeleiding in binnen- en buitenland, trainingsfaciliteiten in het buitenland tijdens de winter, innovatie, opleiden van coaches en acquisitie en ondersteuning van nieuwe GolfTON-locaties. Ook een fonds voor talenten die door omstandigheden de opleiding niet kunnen betalen is hieruit ontstaan.   

Samen met onze ambassadeurs – met liefde en passie voor talent en golf – bouwen we aan de nieuwe toekomst van de golfsport in Nederland.  In samenwerking met onze Businesspartner Bernardus hebben we een uniek ambassadeurspakket samengesteld. Een pakket waarmee u kunt gaan genieten van heel veel mooie golfmomenten in binnen- en buitenland en waardoor u onderdeel gaat uitmaken van een landelijk ambassadeursnetwerk: een team van 100 ondernemers, directeuren en CEO’s van mooie Nederlandse bedrijven.


Wat w­ij u bieden

8 Day Memberships op Bernardus
Beleef 8x per jaar een dag Bernardus. Speel de hele dag een ongelimiteerd aantal holes en maak gebruik van alle faciliteiten. Geniet van de uitdagende golfb aan, driving range, shortgame area, fitness, tennisbaan en ontspan in de kleedkamers met Finse sauna en stoombad. Mocht je partner niet golfen, dan is je partner van harte welkom om vrij gebruik te maken van alle faciliteiten.

Unieke golfdag met alle ambassadeurs op Bernardus
Ontmoet alle andere ambassadeurs. U speelt golf met elkaar en wordt begeleid door het GolfTON-coachteam, veelal oud-tourspelers, zoals Inder van Weerelt, Ralph Miller en Richard Kind. Op de driving range geven zij u tips & tricks en in elke flight speelt een toptalent van GolfTON mee. Zo hoort u ook van de spelers zelf hoe hard ze trainen en waar ze van dromen. Misschien speelt u wel met een toekomstig Ryder Cup speler! In de baan geniet u van een heerlijke lunch en tij dens het diner in Noble Kitchen praat en geniet u na.

Ambassadeursdiner bij Noble Kitchen op Bernardus
Dé netwerkavond voor de ambassadeurs. Tijdens een heerlijk diner maakt u verder kennis met de andere ambassadeurs. We brengen u op de hoogte van de voortgang van GolfTON, de begroting, de resultaten van de spelers en de plannen en doelstellingen van het volgende jaar. Naast een fantastisch diner zorgen we tijdens deze avond ook voor een inspirerende Keynote speaker. Een avond waar u bij móét zijn.

VIP-arrangement voor de Ryder Cup 2023 in Rome
Elke golfliefhebber heeft het op zijn bucketlist staan; een bezoek aan de Ryder Cup. Samen met ons netwerk van PGA-professionals hebben wij voor u alvast een VIP-ticket gereserveerd voor de Ryder Cup 2023 in Rome. Ook hier wordt u begeleid door het GolfTON-coachteam, dat ervoor gaat zorgen dat u op het juiste moment op de juiste plek aanwezig bent. De Ryder Cup is een wedstrijd tussen Europa en de Verenigde Staten; één van de grootste sportevenementen in de wereld. De battle wordt elke twee jaar ‘uitgevochten’, om beurten in Europa en de VS. Voor elk team worden de twaalf beste spelers geselecteerd. Zij strijden drie dagen om de eer en de beker: de Ryder Cup. Een uniek golftoernooi: omdat het een teamwedstrijd is, er matchplay wordt gespeeld en omdat er enkel gespeeld wordt om de eer.

2 VIP-tickets voor het KLM Open op Bernardus
Het KLM Open wordt in 2021, 2022 en 2023 gespeeld op Bernardus en u bent er als VIP-gast bij! Joost Luiten, in 2013 en 2016 winnaar van het KLM Open, speelt en oefent al regelmatig op Bernardus en is overtuigd dat het KLM Open daar een succes gaat worden. “Bernardus is top, over alles is nagedacht. Een fantastisch clubhuis, een uitdagende 18-holes golfbaan en de beste oefenfaciliteiten van Nederland. Daarnaast is iedereen welkom en is het er gezellig.”

Met ingang van dit jaar staat Bernardus op de visor van Luiten. Hoe mooi zou het zijn als hij met de naam Bernardus op zij n visor het KLM Open voor een derde keer kan winnen? Ook Daan Slooter, toernooidirecteur van het KLM Open, is blij met de stap naar Noord-Brabant. “Bernardus is een geweldige golfbaan die garant staat voor een ultieme uitdaging voor de spelers. De golfbaan maar ook alle andere faciliteiten zijn van het allerhoogste niveau.” U parkeert dichtbij de baan, wordt ontvangen in een speciale lounge en het GolfTON-coachteam staat weer voor u klaar om u te begeleiden in de baan en te voorzien van de laatste insights.