GolfTON talenten strijden 2 dagen op Bernardus.

Met een korte voorbereidingstijd heeft GolfTON een tweedaags golfevenement gerealiseerd dat zeker een vervolg gaat krijgen. Door de samenwerking met Schaap & Citroen en TagHeuer is nu een basis gelegd om komende jaren een serie wedstrijden te organiseren.

De eerste editie ging op 26 april van start met 38 spelers en speelsters en 16 GolfTON Ambassadeurs die elk met twee spelers de baan in gingen. De volgende zonovergoten dag gingen alleen de GolfTON talenten voor de tweede ronde de baan.

De ambassadeurs werden de eerste dag door de coaches van GolfTON ontvangen en kregen een voorbereiding zoals deze bij de grote toernooien gebeurd. Alle schoten werden doorgenomen, routines, gameplan en een goede putvoorbereiding met Menno Pelk waren hier onderdeel van.

Thom Linssen, de winnaar van deze Talent Trophy, won een schitterend TagHeuer golfhorloge (in bruikleen).
Daarnaast werden er nog diverse mooie prijzen beschikbaar gesteld door Bernardus en JumboGolf.

De prijzen werden uitgereikt door Mike van Kinderen van Schaap & Citroen Juweliers en John Boerdonk, founder van GolfTON. Mike richtte nog een paar mooie woorden tot de spelers:

“Vorig jaar op de Lage Vuursche tijdens een GolfTON ambassadeurs dag is het zaadje gepland om na te denken hoe wij de golfwereld nog beter kunnen omarmen dan dat wij nu al doen. Graag zouden wij een platform bieden voor golftalent waardoor het allemaal nog professioneler wordt en we kunnen bijdragen aan de talentontwikkeling in Nederland. Tag Heuer kwam dit jaar uit met de connected golfwatch en stappen hiermee de golfwereld in door onder andere de sponsoring van Tommy Fleetwood. Samen met Tag Heuer hopen wij een lange termijn samenwerking met GolfTON te gaan invullen zodat wij jullie een extra steun in de rug kunnen geven naar een mooie golfcarrière”.

Uitslag GolfTON Talenten

Top 10
1. Thom Linssen Level
2. Lars van der Vight +4
     Oscar Tiberius +4
4. Ché Bake +4
5. Minouche Rooijmans +6
6. Jack Ingham +7
7. Tom van Balen +7
8. Max Peerbooms +8
9. Duhan Sazak +9
10. Alkyonie Aharides +10

Uitslag Ambassadeurs

Top 10 ambassadeurs
Floor Vromans (winnaar)
Joost Linssen
Maickel Oolbekkink
Jan Vromans
Paul Wust
Henk Jansen
Anton Brouwer
Jaap van Engers
Arien van Wetten
Ocker Beyer

Wij willen Bernardus, alle sponsors, ambassadeurs, spelers, vrijwilligers en ouders bedanken die dit fantastische event mogelijk hebben gemaakt. Speciale dank voor referee Michiel Ey die alles in goede banen heeft geleid.

Tot een volgende editie!

 

foto’s: Rob Pauel Fotografie.