Nieuwsbrief:

September 2017

Beste spelers, ouders, sponsoren, partners en overige geïnteresseerden,

Er zijn bijna drie maanden voorbij en de spelers hebben hard getraind en meerdere wedstrijden gespeeld. We verwelkomen een nieuwe coach tot het GolfTON coach team namelijk Inder van Weerelt. Inder is een oud Tour speler. Hij coacht meerdere Challenge Tour spelers, is commentator op Ziggo Golf en professional op de Lage Vuursche. Inder gaat voor onze top amateurs een aantal coursemanagement trainingen verzorgen naast onze vaste coursemanagement coaches Floris de Vries en Richard Kind.

Wij zijn de afgelopen periode bijzonder trots op een aantal spelers en coach Marcella Neggers

Chloe Schreurs heeft het prestigieuze Noordwijk Jeugd Open onder barre weersomstandigheden gewonnen en Pasqualle Coffa is Nederlands kampioen matchplay geworden. Daarnaast hebben Pasqualle Coffa en Lars Keunen het Dutch Amature Open gewonnen. Bram van Zandvoort heeft het AFG Junior Open gewonnen. Mooie prestaties! De komende dagen spelen 3 GolfTON spelers op het KLM Open. Lars van Meijel die met een goed seizoen op de Alps Tour bezig is, Lars Keunen en Max Albertus. U bent van harte welkom om te komen kijken tijdens dit geweldige toernooi op golfbaan The Dutch. Tevens zijn we trots op onze vaste K-vest coach Marcella Neggers (voor de 3D screeningen). Ze is de nieuwe bondscoach voor spelers met fysieke beperkingen. Proficiat!

Al deze prestaties zouden niet gelukt zijn zonder de ondersteuning van onze sponsoren en partners

 

SPONSOREN:

PROF.AcT

MELRAH BV 

PALLIETERGROUP BV

BACON BV

DIRK ANGELIQUE

MAXIFOOD

PARTNERS:

APHELION BV

VAN BREUGEL Projectmanagement en Adviezen BV

STOFBERG Fysiotherapie/Revalidatie/Sport

W&D Vastgoed

SMULDERS B.V.

PALIWIGO Unforgettable Golf Experiences

Onze dank aan al onze sponsoren en partners voor hun bijdrage en vertrouwen in GolfTON.

Ook wij als coach team blijven druk bezig met GolfTON, naast onze belangrijkste taak het coachen van de spelers. De Pro Manual (handleiding voor spelers die pro willen worden) wordt door BDO opgemaakt, de inhoud van de trainingen is geupdate en er ligt nu een vernieuwd opleidingsplan met volledig uitgewerkte trainingsinhouden. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de technische templates, dit zijn blauwdrukken per techniek zodat uitbreiding in samenwerking met nieuwe coaches en clubs mogelijk is.

Mocht u voorbij willen komen bij een wedstrijd en met één van onze coaches mee willen lopen bij het observeren van een speler kan dit altijd, laat het ons weten via info@golfton.nl of via de coaches en we zetten het in gang.

Met sportieve groet,

John Boerdonk
Roel Verdonschot
Eric der Kinderen.