Nieuwsbrief:

Juni 2017

Beste spelers, ouders, sponsoren, partners en overige geïnteresseerden,

Het seizoen is nu in volle gang en de spelers hebben al een aantal wedstrijden gespeeld. Deze maanden stonden en staan vooral in het teken van de vele NK’s. We gaan met onze spelers de banen voorspelen en bespreken het gameplan inclusief de persoonlijke doelen per NK. Tijdens het NK observeren we de spelers en bespreken we na de ronde onze bevindingen.

Hoe hebben de spelers het gedaan de afgelopen periode:
Tijdens het NK tot en met 18 jaar hebben de GolfTON spelers het goed gedaan. We hebben een jonge groep die nog meerdere jaren mee mag doen. Bij de dames was Chloe Schreurs het beste met een 11de plaats en bij de heren zijn Max van de Kuilen en Jack Ingham beiden 13de geworden. Bram van Zandvoort is 24ste geworden. Jack Ingham is tevens de netto winnaar van dit NK geworden. Proficiat!

Op het NK tot en met 21 jaar hebben we twee dames in de top 8 namelijk Chloe Schreurs op de 6de plaats en Pasqualle Coffa op de 8ste plaats. Bij de heren was Lars Keunen het beste met een 10de plaats.

Op het NK Heren en Dames heeft Pasqualle Coffa een mooie prestatie neergezet met een 5de plaats en Lars Keunen met een laatste ronde van 68 een 8ste plaats.

Afgelopen week hebben onze Talents het NK tot en met 15 jaar gespeeld. Een top 8 voor  Lars van de Vight  met een 4de plaats, Jack Ingham met een 5de plaats en Max van de Kuilen met een 8ste plaats.

Naast de NK’s heeft Floris Brendel het prestigieuze Best Jeugd Open gewonnen met een netto score van 71 slagen. Gefeliciteerd!

De Professionals:

Ook onze professionals zijn vol met hun seizoen bezig. Darius van Driel is 17de  geworden op de Challenge Tour in Zwitserland, Max Albertus 4de  op de Alps Tour in Guadeloupe. Lars van Meijl is 2de geworden op de Alps Tour in Italië. Met een geweldige ronde van 61 (-9) zijn laagste ronde ooit en een ronde van 67 ging de zege na een spannende play-off uiteindelijk naar thuisspelende Marco Crespi.

Trainingen

De trainingen zijn nu meer individueel en de GolfTON dagen worden meer gebruikt voor het voorspelen en wedstrijd observaties/evaluaties. Naast alle trainingen en wedstrijden is GolfTON druk bezig met de Pro Manuel en het zoeken van een trainingslocatie voor de winter periode.

De afgelopen periode hebben we een nieuwe sponsor mogen begroeten die ons financieel ondersteund namelijk Maxifood

Daarnaast hebben we twee nieuwe partners; de Familie Smulders die ons financieel ondersteunen en Paliwigo Unforgettable Golf Experiences, ze ondersteunen ons met hun ervaringen en netwerk binnen de golfsport.

De sponsoren en partners die GolfTON ondersteunen zijn:

SPONSOREN:

PROF.AcT

MELRAH BV 

PALLIETERGROUP BV

BACON BV

DIRK ANGELIQUE

MAXIFOOD

PARTNERS:

APHELION BV

VAN BREUGEL Projectmanagement en Adviezen BV

STOFBERG Fysiotherapie/Revalidatie/Sport

W&D Vastgoed

SMULDERS B.V.

PALIWIGO Unforgettable Golf Experiences

Onze dank aan al onze sponsoren en partners voor hun bijdrage en vertrouwen in GolfTON.

Mocht u voorbij willen komen bij een wedstrijd en met één van onze coaches mee willen lopen bij het observeren van een speler kan dit altijd, laat het ons weten via info@golfton.nl of via de coaches en we zetten het in gang.

Met sportieve groet,

John Boerdonk
Roel Verdonschot
Eric der Kinderen.