Nieuwsbrief 1 - 2018

Beste spelers, ouders, sponsoren, partners en overige geïnteresseerden,

We zijn vol bezig met de voorbereidingsfase van het seizoen. De tweede fase van alle screenings, leerdoelen, ouder gesprekken etc. zijn geweest en de trainingen (zowel als groep als individueel) zijn in volle gang.

We hebben een mooi jaar achter de rug met goede prestaties. In 2018 willen we op alle fronten verbeteren. Effectiviteit verhogen en meer uren maken, daarnaast de omstandigheden in de winter verbeteren zijn de speerpunten. We zijn gaan trainen op de top locatie ‘Pinheiros Altos’ in Portugal. Wij hebben daar als GolfTON zijnde een appartement gehuurd, de spelers kunnen voor 120,- per week onbeperkt spelen en trainen. We hebben het voor elkaar gekregen om zeer gunstige tarieven te kunnen krijgen. De spelers kunnen als het slecht weer is zelf een ticket boeken en daar naar toe gaan om te spelen en te trainen wanneer ze willen. Ideaal in de donkere, natte en koude winter maanden.

Onze mede founder Roel Verdonschot is als Head pro van de Noordwijkse overgestapt naar Head professional op de nieuwe golfbaan “ Bernardus “ te Cromvoirt. Noordwijk blijft op dit moment nog een GolfTON locatie met de nieuwe Head professional “ Iwan Renders ” . In de toekomst zal blijken of GolfTON en de Noordwijkse bij elkaar blijven passen.

Voor Roel is er een nieuw avontuur gestart. Een nieuwe baan in opbouw, een baan met faciliteiten op top niveau. In de praktijk zal Roel het komende jaar wat minder zichtbaar zijn voor de spelers en meer bezig zijn met het bouwen aan de nieuwe club. GolfTON en Bernardus gaan zodra het gras sterk genoeg is kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuwe ontwikkelingen en samenwerking

Een van onze nieuwe ontwikkelingen is de samenwerking met het C.S.E. (Centre of Sports and Education) in Zwolle. Deze school is een onderdeel van het Landstede en geeft een opleiding aan topsporters die school en sport willen combineren. Er worden opleidingen verzorgt vanaf de laatste 2 jaar basis onderwijs, het gehele middelbaar onderwijs MBO en vanaf 1 januari ook HBO. Vanaf 1 december is GolfTON en haar coaches daar de golfopleiding aan het verzorgen. GolfTON gaat met verschillende specialisten afzonderlijke thema’s behandelen. Per periode van 4 weken zijn er 12 bijeenkomsten waar 1 van de specialisten van ons coachingteam de opleiding verzorgt op de school. Hiermee kunnen we dieper ingaan op de materie en krijgt de leerling in een gestructureerde omgeging meer kennis en kunde over zijn of haar golfspel welke hij of zij weer kan meenemen naar het coachteam. En dat allemaal onder school tijd! Voor meer informatie over het CSE kunt u klikken op de onderstaande link: https://www.cse-zwolle.nl

Graag verwelkomen een nieuwe sponsor Slippens Vermeer Makelaars Bedrijfshuisvesting. 

LogoBedrijfsh

Samen met onze andere sponsoren en partners maken zij het mogelijk om de programma’s te draaien.  

SPONSOREN:

PROF.AcT

MELRAH BV 

PALLIETERGROUP BV

BACON BV

DIRK ANGELIQUE

MAXIFOOD

SLIPPENS VERMEER MAKELAARS

PARTNERS:

APHELION BV

VAN BREUGEL Projectmanagement en Adviezen BV

STOFBERG Fysiotherapie/Revalidatie/Sport

W&D Vastgoed

FOTOPERSBUREAU PETER SMULDERS BV

Onze dank aan al onze sponsoren en partners voor hun bijdrage en vertrouwen in GolfTON.

De pro manual is uit en is aan de spelers en sponsoren overhandigd. Wij spreken dan ook onze dank uit naar: JUMBO GOLF,  BDO en alle coaches en spelers die hun medewerking hebben verleend. Zonder deze bijdrage was dit niet gelukt.

Pro Manual

Mocht u nog interesse hebben in het aanschaffen van een of meerdere boeken. Stuurt u aub een mail naar info@golfton.nl met als kenmerk “bestelling Players Manual” en wij zorgen dat u zo snel mogelijk een reactie krijgt.

Achter de schermen wordt er de komende maanden gewerkt aan het fine tunen van het businessplan en vervolgens gaan we ermee de markt op. Dit proces gaat onder leiding van Dirk en Angelique Bosman. We zijn bezig met het vormen van een raad van advies en een commissie van aanbeveling. Ook hierover zullen wij u de komende maanden op de hoogte houden.

Mocht u willen komen kijken naar een van onze trainingen dan kan dit natuurlijk altijd, laat het ons even weten en u bent van harte welkom.

Founders GolfTON