Nieuwsbrief:

Februari 2017

DE EERSTE NIEUWSBRIEF IS EEN FEIT! 

Als eerste willen wij graag alle spelers en ouders bedanken voor hun vertrouwen in ons dat wij hun kinderen mogen opleiden in de ontwikkeling van hun golfsport. Ten tweede natuurlijk de personen en bedrijven die het financieel mogelijk maken dat de programma’s tegen een acceptabele prijs aangeboden kunnen worden; de sponsoren en onze partners. Naast hun financiële bijdragen zijn het ook onze sparring partners in de vele ideeën die wij hebben.

DE KOP IS ERAF:

De eerste maanden zijn voorbij en alle 0 meetingen zijn gedaan en besproken met alle coaches en ouders, de POP’s (persoonlijk ontwikkelingsplan) zijn gemaakt en de individuele trajecten zijn vol in gang. Naast de individuele trajecten zijn ook de groepstrainingen gestart en iedereen is vol aan het werk om in maart bij de tussen-evaluatie goed uit de verf te komen.

TRAININGSSTAGE PORTUGAL 

De topamateurs van de Eindhovensche Golf zijn twee keer op trainingsstage gegaan naar Portugal en hebben daar hard gewerkt aan hun golfspel.

Hieronder een kort verslag van de spelers:

Onder goede weersomstandigheden en een topsfeer onder elkaar zijn we iedere dag om 07:30 opgestaan. Op de baan hebben we onze inspeelroutine’s getraind en 18 holes strokeplay wedstrijd gespeeld. Na deze ronde gingen we met z’n allen richting de supermarkt om boodschappen te doen voor de lunch. Vervolgens na de lunch terug richting de Course om natuurlijk verder te trainen. In de middag werkten iedereen aan z’n eigen persoonlijke doelen.

We hebben deze week super kunnen trainen en hebben allemaal goed gespeeld. Veel birdies gezien, zeker van Lars van Meijel die op ‘dag 4’ na een triple bogey vervolgens 7 birdies op één rij maakten voor een ronde 66 (-6).

Lars van Meijel:             71/71/68/66/74

Lars Keunen:                 73/68/76/68/73

Bram van Zandvoort:   77/69/72/69/76

Max Albertus:                75/72/68/72

Wij willen graag Harrie van Breugel ontzettend bedanken voor het gebruik van z’n huis. Het was geweldig om na lange trainingsdagen goed te kunnen slapen om de volgende dag weer uitgerust er tegenaan te gaan met trainen.

Bedankt namens ons allen!

twitterlogo-danlat

EEN NIEUWE SPONSOR!

Dit jaar is goed begonnen, want we mogen een nieuwe sponsor verwelkomen Dirk Angelique. Zij ondersteunen ons financieel /en/ in kennis naast onze huidige sponsoren/partners.

SPONSOREN:

PROF.AcT

MELRAH BV 

PALLIETERGROUP BV

BACON BV

PARTNERS:

APHELION BV

VAN BREUGEL Projectmanagement en Adviezen BV

STOFBERG Fysiotherapie/Revalidatie/Sport

WAAR ZIJN WE VERDER NOG MEE BEZIG:

Er wordt een pro-manual geschreven voor spelers die zichzelf willen testen of ze goed genoeg zijn (benchmark) voor de Tour en waarin ook vele ervaringen/ verhalen staan van spelers/ oud spelers en ervaren Tour coaches. Tevens wordt het werkboek aangepast/ aangevuld. Natuurlijk zal de site ook nog aanpassingen ondervinden.. Kortom er is genoeg werk te doen!

Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden m.b.v. een nieuwsbrief, maar wij vinden het ook heel erg leuk als U komt kijken naar een training! Zo kunt U persoonlijk ervaren hoe we werken en hoe enthousiast en gedreven de spelers zijn. Laat het ons weten als U komt kijken via:   info@golfton.nl